ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η λεύκανση δοντιών στο σπίτι είναι μια μέθοδος της οδοντιατρικής επιστήμης που θεωρείται αποτελεσματική, ασφαλής, ανώδυνη και εφαρμόζεται στα δόντια χωρίς να επηρεάζει το σχήμα τους.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουν τα δόντια λευκό χρώμα ήταν να καλυφθούν με αισθητικές όψεις πορσελάνης ή ρητίνης. Οι σύγχρονες τεχνικές με τα προϊόντα GlorySmile ήρθαν για να αλλάξουν ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την λεύκανση δοντιών χωρίς να προξενούν βλάβες στα δόντια και με θεαματικά αποτελέσματα που διαρκούν.

Οι σύγχρονες μέθοδοι που χρησιμοποιεί η GlorySmile δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να αποκτήσει εύκολα ένα κατάλευκο και υγιές χαμόγελο.

Δεν είναι μυστικό πως η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο δεν είναι καθόλου ευχάριστη όταν ο συνομιλητής σας έχει αποχρωματισμένα δόντια. Πολύ συχνά το κίτρινο χρώμα των δοντιών φαίνεται ανθυγιεινό και αφήνει αρνητική εντύπωση σε υποσυνείδητο επίπεδο.
Με το πέρασμα το χρόνου, τα φαγητά, τα ποτά και το κάπνισμα κάνουν τα δόντια μας θαμπά και κίτρινα.
Όλοι αναζητάμε κάτι που θα κάνει τα δόντια μας πιο λευκά και εντυπωσιακά, αντί να ξοδεύετε εκατοντάδες ευρώ για μια μόνο συνεδρία λεύκανσης δοντιών σε μια οδοντιατρική κλινική, τα προϊόντα GlorySmile είναι οικονομικά προσιτά και σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε τα χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν.

Με τα προϊόντα Glorysmile μπορείτε να αποχαιρετίσετε εύκολα τους λεκέδες από τον καφέ, το κάπνισμα, τα φαγητά και κυρίως τον χρόνο.

λεύκανση δοντιών στο σπίτι

ΠΡΟΪΟΝΤΑ GLORYSMILE

Στην σειρά λεύκανσης δοντιών GlorySmile μπορείτε να βρείτε προϊόντα καθημερινής χρήσης για αποτελεσματική λεύκανση και ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή.

“Ακολούθησαν αρκετά χρόνια εξέλιξης και κλινικών δοκιμών, ώστε να μπορούμε σήμερα να παρέχουμε αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους για λεύκανση δοντιών στο σπίτι.”

Η ολοένα αυξανόμενη επιθυμία του κόσμου για νεανική εμφάνιση και λευκό χαμόγελο έδωσε ισχυρό κίνητρο στην GlorySmile να επικεντρώσει την έρευνα στη βελτίωση των τεχνικών και των υλικών της λεύκανσης για να μπορούμε να χαρίσουμε ξανά στα δόντια σας το φυσικό, λευκό τους χρώμα.
H επιτυχία της θεραπείας εξαρτάται από τη σύσταση των δοντιών, από την ηλικία του κάθε ατόμου και από  τα αίτια που προκάλεσαν το κιτρίνισμα των δοντιών. Κατά μέσο όρο μετά τη χρήση 4-8 εφαρμογών, θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα που θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σας.

Επαγγελματικά αποτελέσματα στην άνεση του σπιτιού σας!

Μην χάνετε την ευκαιρία για μια έυκολη και αποτελεσματική λεύκανση δοντιών και αποκτήστε το δικο σας πακέτο σήμερα.

GLORYSMILE - GREECE - KIT LEUKANSIS DONTION

Μην αφήνετε να περνάει ούτε μια μέρα χωρίς να χαμογελάτε!