ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας με τρεις διαφορετικούς τρόπους:
1) Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε προσθέτοντας τα στο «καλάθι». Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε την αγορά σας.

2) Στέλνοντας μας μήνυμα
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στέλνοντας μας e-mail στο [email protected].

3) Συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας
Στείλτε μας το Όνομα και το Τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την καταχώρηση της παραγγελιάς σας.

 

  • Με αντικαταβολή: Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στο χώρο σας.
  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες για τις παραγγελίες σας.
  • Με PayPal: Η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη υπηρεσία πληρωμών στο διαδύκτιο παγκοσμίως.

ΕΛΛΑΔΑ
Το κόστος αποστολής & αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα είναι 3€ και η παράδοση γίνεται στον χώρο σας εντός 2-5 ημερών.
Για παραγγελίες άνω των 25€ η αποστολή γίνεται Δωρεάν!

ΚΥΠΡΟΣ
Το κόστος αποστολής & αντικαταβολής για την Κύπρο είναι 3€ και η παράδοση γίνεται στον χώρο σας εντός 2-5 ημερών.
Για παραγγελίες άνω των 25€ η αποστολή γίνεται Δωρεάν!

Εντός 29 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους: 
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα.
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα λειτουργίας στο προϊόν.
Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη.

Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες:
https://www.glorysmile.gr/30daysreturnguarantee/

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η αποστολή της, επικοινωνώντας με το Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ηλεκτρονικών αγορών με e-mail στο [email protected] η στέλνοντας μας μήνυμα στα Social Media.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα GlorySmile είναι κλινικά ελεγμένα με επίσημα πιστοποιητικά (CE/MSDS/FDA/CPSR…), τηρούν όλους τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς (1223/2009/ΕΚ) και έχουν καταχωρηθεί στον υπεύθυνο Ευρωπαϊκό φορέα (CPNP) με την σύνταξη του απαραίτητου φακέλου πληροφοριών (PIF).
Χρησιμοποιούνται τελευταίες επιστημονικές έρευνες και τεχνολογίες από το 2008 για να διασφαλιστεί ότι όλα τα προϊόντα είναι 100% ασφαλή και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά χωρίς να δημιουργούν ευαισθησίες στα δόντια και τα ούλα.

Λεύκανση Δοντιών Με KIT Λεύκανσης Δοντιών Glorysmile

Το βασικό πακέτο με 3 x 3ml λευκαντικά Gel διαρκεί για 6 εφαρμογές και συνιστάται να το χρησιμοποιήσετε για 6 συνεχόμενα βράδια πριν τον ύπνο με 0,75ml της σύριγγας στο πάνω και 0,75ml στο κάτω μέρος από το μασελάκι.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
1) Βουρτσίστε καλά τα δόντια με οδοντόκρεμα
2) Τοποθετήστε το μασελάκι στην συσκευή
3) Εφαρμόστε στο μασελάκι 0,75ml (1/4) απο το λευκαντικό Gel στην πάνω και 0,75ml (1/4) στην κάτω επιφάνεια
*Βεβαιωθείτε ότι το Gel θα ακουμπάει με την μπροστά επιφάνεια των δοντιών
4) Τοποθετήστε την συσκευή στο στόμα, ενεργοποιήστε το LED φως και κρατήστε για 20′ με 30′ λεπτά
5) Ξεπλύνετε το στόμα με άφθονο νερό

*Πατήστε εδώ και μάθετε περισσότερες πληροφορίες:
http://bit.ly/GlorySmileKitProduct

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
1) Τοποθετείτε μικρή ποσότητα σκόνης σε μια βρεγμένη οδοντόβουρτσα και βουρτσίζετε καλά τα δόντια με κυκλικές απαλές κινήσεις για 2 με 4 λεπτά.
*Η συσκευασία περιέχει 30γραμ. Φυσικού Ενεργού Άνθρακα Καρύδας και σίγουρα είναι αρκετά για 100+ χρήσεις.

2) Αφού τελειώσετε ξεπλένετε καλά το στόμα και χρησιμοποιείται την λευκαντική οδοντόκρεμα για έναν απόλυτο καθαρισμό.
*Σε αντίθεση με τις κοινές οδοντόκρεμες του εμπορίου που είναι 75γραμ. η οδοντόκρεμα της GlorySmile περιέχει 105γραμ.

Προσπαθήστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περιοχή γύρω από τα ούλα και μην βουρτσίζετε πολύ επιθετικά τα δόντια για να μπορείτε να χαίρεστε ένα λευκό και υγιές χαμόγελο! 😃

*Πατήστε εδώ και μάθετε περισσότερες πληροφορίες:
http://bit.ly/SkoniLeukansisDontionGlorySmile

Ένα απο τα πιο θετικά που έχουν οι ταινίες λεύκανσης είναι ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε όποτε και όπου θέλετε!
Θα σας συνιστούσαμε όμως να τις χρησιμοποιήσετε για 7 με 10 συνεχόμενα βράδια πριν απο τον ύπνο και εφόσον πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να κρατήσετε τις υπόλοιπες για όποτε πιστεύετε ότι τις ξανά χρειάζεστε για την διατήρηση της λεύκανσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
1) Βουρτσίστε τα δόντια και περιμένετε 5′-10′ να στεγνώσουν
2) Εφαρμόστε απαλά τις ταινίες με την πλευρά του Gel να ακουμπάει καλά στα δόντια
3) Μετά από 30 λεπτά αφαιρέστε τις ταινίες και καθαρίστε τα δόντια από τυχόν υπολείμματα
*Συνιστάται να ξανά βουρτσίσετε τα δόντια μετά την εφαρμογή για να καθαρίσει το στόμα όσο το δυνατόν καλύτερα

*Πατήστε εδώ και μάθετε περισσότερες πληροφορίες: http://bit.ly/tainiesleukansisglorysmile

Το σμάλτο είναι η σκληρότερη ουσία στο σώμα, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να παρουσιάσει φθορές.
Ο μεγαλύτερος εχθρός του σμάλτου είναι τα οξέα που περιέχονται στη ζάχαρη, το άμυλο και τους χυμούς φρούτων.
Άλλες αιτίες που απειλούν το σμάλτο είναι η ξηροστομία, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, τα προβλήμα και οι παρενέργειες από τα φάρμακα.
Επίσης, η απώλεια και η φθορά του σμάλτου μπορεί να οφείλεται στην ύπαρξη κληρονομικής παθολογίας, είτε από απλή και φυσιολογική φθορά που προκαλείται από υπερβολικό βούρτσισμα ή το τρίξιμο των δοντιών.

Η σκόνη ενεργού άνθρακα της GlorySmile σε αντίθεση με άλλες του εμπορίου έχει περάσει επιτυχώς από ελέγχους RDA, είναι φαρμακευτικής ποιότητας και εφόσον χρησιμοποιείται χωρίς υπερβολές δεν επιβαρύνει το σμάλτο των δοντιών.

Πρόκειται για λεπτοκομμένη πούδρα ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας με γεύση μέντας και έχει δημιουργηθεί 100% από φυσικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα GlorySmile είναι κλινικά ελεγμένα με επίσημα πιστοποιητικά και τηρούν όλους τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Το πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα της λεύκανσης είναι κάτι το οποίο εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τις διατροφικές συνήθειες
και την στοματική υγιεινή που ακολουθεί το κάθε άτομο.
Στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματα διαρκούν από 4 έως και 12 μήνες!
Παράγοντες όπως το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση καφέ, κόκκινου κρασιού, αναψυκτικών και άλλων χρωμογόνων τροφών, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα της λεύκανσης, με αποτέλεσμα να απαιτείται νωρίτερα συντήρηση της λεύκανσης.

H επιτυχία της θεραπείας διαφέρει απο άτομο σε άτομο διότι εξαρτάται από τα αίτια που δημιουργήθηκαν οι λεκέδες, από την ποιότητα των δοντιών και απο το πόσους λεκέδες έχουν τα δόντια.

Όλα τα προϊόντα GlorySmile είναι κλινικά αποδεδειγμένα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα σημαντικό ρόλο παίζει το πόσο σωστά θα χρησιμοποιηθεί το κάθε προϊόν και αν θα είναι ολοκληρωμένη η θεραπεία.
Με σωστή και ολοκληρωμένη θεραπεία κατά μέσο όρο μετά τη χρήση 3-8 εφαρμογών θα μπορέσετε να δείτε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Όπως και αν κάνατε μια θεραπεία σε οδοντιατρική κλινική για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καλό είναι να κατά τη διάρκεια της θεραπείας να προσπαθήσετε να αποφύγετε την κατανάλωση χρωμογόνων τροφίμων (πχ κεράσια, φράουλες, σοκολάτες) και να ελαχιστοποιήσετε όσο μπορείτε το κάπνισμα και ροφήματα που περιέχουν χρωστικές (πχ καφέ, κόκκινο κρασί, αναψυκτικά).

Δεν συνιστάται η χρήση σε άτομα που έχουν ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης/θηλασμού, από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 χρόνων και από άτομα που είναι αλλεργικά σε κάποιο από τα συστατικά των προϊόντων.
Επίσης αντενδείκνυται η χρήση σε δόντια σπασμένα, με αποκεκαλυμμένες ρίζες, σε δόντια με κατάγματα αδαμαντίνης, σε τερηδονισμένα δόντια, καθώς και σε δόντια που φέρουν αποκαταστάσεις, όπως στεφάνες (θήκες), γέφυρες ή όψεις.

*Τα προϊόντα δεν μπορούν να λευκάνουν σφραγίσματα, θήκες, οδοντιατρικά πρόσθετα και δυσχρωμίες που δημιουργήθηκαν απο κληρονομικότητα η φαρμακευτική αγωγή!

Ο ενεργός άνθρακας εξυπηρετεί ως γνωστόν, ένα σημαντικό σκοπό στα νοσοκομεία βοηθώντας στη αντιμετώπιση της οξείας δηλητηρίασης.
Η υψηλή του απορροφητικότητα του επιτρέπει να συνδέεται με τις τοξίνες στο στομάχι και να μειώνει την ποσότητα του δηλητηρίου που απορροφά το σώμα!
Η ιδέα όμως ότι η λήψη μιας ημερήσιας δόσης ενεργού άνθρακα βελτιστοποιεί την υγεία μάλλον αποτελεί τον μεγαλύτερο μύθο.
Στην πραγματικότητα, εάν ληφθεί μέσα σε μια ή δύο ώρες από ένα γεύμα, μπορεί να μειώσει την απορρόφηση ορισμένων θρεπτικών συστατικών του φαγητού.
Όταν χρησιμοποιούνται συστηματικά προϊόντα για στοματική φροντίδα πάντα υπάρχει η πιθανότητα να γίνει κατάποση μικρής ποσότητας μετά την χρήση και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο ενεργός άνθρακας έχει προσροφητικό αποτέλεσμα και είναι ικανό να απορροφά όχι μόνο επιβλαβείς ουσίες, αλλά και χρήσιμα στοιχεία απαραίτητα για τη μητέρα!

Προϊόντα Λεύκανσης Δοντιών GlorySmile Λεύκανση δοντιών
30 day return guarantee - εγγυηση επιστροφης χρηματων

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Όλες οι παραγγελίες διασφαλίζονται με εγγύηση 30 ημερών για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή η αντικατάσταση προϊόντος.

Έχουν γράψει για εμάς και τα προϊόντα μας!

100% Ασφάλεια Συναλλαγών

Αναγνωρίζοντας την σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Για παραγγελίες άνω των 25€ τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής είναι δωρεάν για Ελλάδα & Κύπρο. Η πληρωμή της παραγγελία σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος!

Εξυπηρέτηση Πελατών

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με ένα προϊόν, την αποστολή ή την πληρωμή, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.