ΚΙΤ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΔΟΝΤΙΩΝ GLORYSMILE

Το ΚΙΤ λεύκανσης δοντιών Glorysmile είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα καλαισθησίας που έρχεται να πραγματοποιήσει το όνειρο σας για λευκά δόντια και λαμπερό χαμόγελο!

KIT Λεύκανσης Δοντιών Για Λεύκανσης Δοντιών Στο Σπίτι GlorySmile

Η λεύκανση των δοντιών με ένα ΚΙΤ λεύκανσης δοντιών Glorysmile είναι μία πολύ αποτελεσματική και απλή διαδικασία κατά την οποία “ανοίγει” το χρώμα των φυσικών σας δοντιών χωρίς να δημιουργούνται ευαισθησίες στα δόντια και τα ούλα.
Το ΚΙΤ Λεύκανσης GlorySmile έχει παρόμοια αποτελέσματα όπως εάν επισκεπτόσασταν κάποια κλινική για θεραπεία λεύκανσης δοντιών. Η διαφορά είναι ότι πετυχαίνετε το ίδιο αποτέλεσμα πολύ πιο οικονομικά και από την άνεση του σπιτιού σας!

Ασφαλής και δοκιμασμένη μέθοδος λεύκανσης!

Είναι μια επιστημονικά δοκιμασμένη και ακίνδυνη μέθοδος, με την οποία μπορείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσετε το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε!

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΘΟΔΟ

ΚΙΤ λεύκανσης δοντιών Για ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ 4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΚΙΤ Λεύκανσης Δοντιών GlorySmile - leukansi dontion
ΚΙΤ Λεύκανσης Δοντιών GlorySmile - leukansi dontion
ΚΙΤ Λεύκανσης Δοντιών GlorySmile - leukansi dontion
ΚΙΤ Λεύκανσης Δοντιών GlorySmile - leukansi dontion

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

KIT Λεύκανσης Δοντιών Για Λεύκανσης Δοντιών Στο Σπίτι GlorySmile
KIT Λεύκανσης Δοντιών - Λεύκανση Δοντιών Στο Σπίτι

Νο1 Προϊόντα Λεύκανσης Δοντιών Σε 15 Χώρες Παγκοσμίως

λεύκανση δοντιών στο σπίτι

ΠΡΟΪΟΝΤΑ GLORYSMILE

Στην σειρά λεύκανσης δοντιών GlorySmile μπορείτε να βρείτε προϊόντα καθημερινής χρήσης για αποτελεσματική λεύκανση και ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή.

ΛΕΥΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Προϊόντα Λεύκανσης Δοντιών GlorySmile Teeth Whitening

Γρήγορα Αποτελέσματα

Οι σύγχρονες τεχνικές της GLORYSMILE φέρνουν θεαματικά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις και δείχνουν ότι μπορούν να λευκάνουν τα δόντια έως και 6 αποχρώσεις!

Είναι μια πολύ πιο ασφαλής και ήπια μέθοδος, απ’ ότι η λεύκανση δοντιών με laser (που έχει πολύ σκληρότερη ακτινοβολία).
Η τεχνική λεύκανσης με το ΚΙΤ λεύκανσης δοντιών GlorySmile πραγματοποιείται με τη βοήθεια της τεχνολογίας Led  και με 3,4 χρήσεις μπορείτε να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα.
Η θεραπεία στο σπίτι, γίνεται εύκολα με την εφαρμογή του λευκαντικού gel στο ειδικά διαμορφωμένο για όλα τα μεγέθη οδοντοστοιχίας μασελάκι και διαρκεί συνήθως 6 ημέρες με 20 έως 30 λεπτά χρήσης την ημέρα (αναλόγως το επιθυμητό αποτέλεσμα). 
Όταν το ψυχρό φως LED έρχεται σε επαφή με την λευκαντική γέλη απελευθερώνει οξυγόνο, το οποίο εξουδετερώνει τις χρωστικές ουσίες χωρίς να δημιουργεί φθορές στα δόντια, αυτό με τη σειρά του λευκαίνει τις επιφάνειες των δοντιών αφαιρώντας την πλάκα και τους λεκέδες από τον καφέ,το τσιγάρο,τις τροφές και κυρίως τον χρόνο!

KIT Λεύκανσης Δοντιών Για Λεύκανσης Δοντιών Στο Σπίτι GlorySmile
KIT Λεύκανσης Δοντιών Για Λεύκανσης Δοντιών Στο Σπίτι GlorySmile

Ασφαλές & Κλινικά Πιστοποιημένο ΚΙΤ Λεύκανσης Δοντιών

KIT Λεύκανσης Δοντιών GlorySmile Greece Λεύκανσης Δοντιών Στο Σπίτι

Συστατικά Λευκαντικού Gel

Χυμό φύλλων αλόης, εκχύλισμα σπόρου ροδιού, εκχύλισμα χαμομηλιού, διττανθρακικό νάτριο, απιονισμένο νερό...​

Είναι απολύτως ασφαλές και δεν ερεθίζει τα ούλα διότι είναι το μοναδικό Κιτ Λεύκανσης Δοντιών που δεν περιέχει υπεροξείδιο. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στο λευκαντικό gel τηρούν όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και εγκρίνονται παγκοσμίως από οδοντιάτρους.
Κύριο συστατικό της φόρμουλας που την καθιστά τόσο ασφαλή είναι το Όξινο ανθρακικό νάτριο η αλλιώς γνωστό ως μαγειρική σόδα. Σε αντίθεση με το υπεροξείδιο του υδρογόνου που χρησιμοποιείται στα οδοντιατρεία, τα βασικά συστατικά μας εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει πόνος ή ευαισθησία σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας εγγυημένα αποτελέσματα έως και 7 αποχρώσεις πιο λευκά δόντια. Έχουμε λάβει μέτρα ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά χωρίς να δημιουργούν ευαισθησίες στα δόντια και τα ούλα.

Ήξερα ότι στο εξωτερικό το χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια και χαίρομαι που μπόρεσα επιτέλους να το δοκιμάσω. Ήτανε όντος πολύ βολικό στην χρήση και τα δόντια μου έχουνε γίνει πολύ πιο λευκά!
Maselaki leukansis dontion Glorysmile
Σοφία Θεοδωροπούλου
Για να πω την αλήθεια όταν αγόρασε το ΚΙΤ η γυναίκα μου δεν περίμενα να κάνει δουλειά , αλλά μετά από 3 ημέρες που είδα το αποτέλεσμα και ότι όντος την βοήθησε πολύ ξανά παραγγείλαμε ακόμα ένα για εμένα.
Maselaki leukansis dontion Glorysmile
Χρήστος Σακελλαρίου
Παρόλο που έχω πολύ ευαίσθητα δόντια, το τζέλ δεν προκάλεσε καθόλου ερεθισμούς. Γενικά ήταν πολύ εύκολο στη χρήση και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, σας ευχαριστώ πολύ!!!!
LEUKANSI DONTION ME FISIKA PROIONTA
Αναστασία Μποχώρη
Λεύκανση Δοντιών Με KIT Λεύκανσης Δοντιών Glorysmile

ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΑΠΟ 49.99€ ΜΟΝΟ 29.99€

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το βασικό πακετό με 3 x 3ml λευκαντικά Gel διαρκεί για 6 εφαρμογές και συνιστάται να χρησιμοποιείτε 0,75ml της σύριγγας στο πάνω και 0,75ml στο κάτω μέρος απο το μασελάκι (Σύνολο σύριγγας 3ml).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
1) Βουρτσίστε απαλά τα δόντια με οδοντόκρεμα 
2) Ανοίξτε την θήκη των μπαταριών και αφαιρέστε την διάφανη ασφάλεια για να κάνουν επαφή οι μπαταρίες
3) Τοποθετήστε το μασελάκι στην συσκευή
4) Εφαρμόστε 1/4 του λευκαντικού Gel στην πάνω και 1/4 στην κάτω επιφάνεια που θα αγγίζει τα δόντια σας
5) Βάλτε την συσκευή στο στόμα σας και ανάψτε το φως για 30 λεπτά
6) Ξεπλύνετε το στόμα σας καλά
7) Χαμογελάστε!

Βεβαιωθείτε πως το Gel λεύκανσης δεν έρχεται σε επαφή με τα ούλα την γλώσσα ή τα χείλη σας,  με μια μπατονέτα μπορείτε να καθαρίσετε τυχόν περισσευούμενο Gel λεύκανσης από κάθε επιφάνεια η οποία μπορεί να έρθει σε επαφή.

To KIT λεύκανσης της GlorySmile έχει δημιουργηθεί για να μπορείτε να το χρησιμοποιείται όποτε και όπου θέλετε!
Η συνέπεια της χρήσης βοηθά πολύ την διαδικασία της λεύκανσης, προσπαθήστε να το βάλετε στο πρόγραμμα σας μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα.
*Συνιστάται η
 εφαρμογή τις βραδινές ώρες πρίν τον ύπνο!
Μια νέα πανεπιστημιακή μελέτη αποδεικνύει ότι όταν η λεύκανση γίνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας και το τζελ παραμένει ενεργό για 8-10 ώρες οι χρήστες βλέπουν αποτελέσματα πιό γρήγορα.

Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καλό θα είναι να κατά τη διάρκεια της λεύκανσης να προσπαθήσετε να αποφύγετε την  κατανάλωση χρωμογόνων τροφίμων (πχ κεράσια, φράουλες, σοκολάτες) και να ελαχιστοποιήσετε όσο μπορείτε το κάπνισμα και ροφήματα που περιέχουν χρωστικές (πχ καφέ, κόκκινο κρασί, αναψυκτικά).

Η λεύκανση δοντιών με το KIT GlorySmile είναι μία απολύτως ασφαλής διαδικασία, με την οποία μπορούμε να βελτιώσουμε το χρώμα και τη φωτεινότητα των δοντιών.
 Έχουμε λάβει μέτρα με κλινικές έρευνες για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά χωρίς να δημιουργούν ευαισθησίες στα δόντια και τα ούλα.

Όταν το ψυχρό φώς LED έρχετε σε επαφή με την λευκαντική γέλη απελευθερώνει οξυγόνο, το οποίο εξουδετερώνει τις χρωστικές ουσίες χωρίς να δημιουργεί φθορές στα δόντια, αυτό με τη σειρά του λευκαίνει τις επιφάνεις των δοντιών αφαιρώντας την πλάκα και τους λεκέδες.

H επιτυχία της θεραπείας διαφέρει απο άτομο σε άτομο διότι εξαρτάται από τα αίτια που δημιουργήθηκαν οι λεκέδες, από την ποιότητα των δοντιών και απο το πόσους λεκέδες και κηλίδες έχουν τα δόντια. 
Παρ’ όλα αυτά, η κλινική έρευνα δείχνει ότι κατά μέσο όρο μετά τη χρήση 3-8 εφαρμογών, θα μπορέσετε να δείτε αποτελέσματα που θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σας.

Φυσικά, η μοναδική φόρμουλα της GlorySmile έχει σχεδιαστεί ειδικά χωρίς υπεροξείδιο για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν παρενέργιες στα δόντια ή στα ούλα.
*Συνιστάται για τις πρώτες εφαρμογές να χρησιμοποιείται μικρότερη ποσότητα λευκαντικού (0,5ml σε κάθε πλευρά).
Σε περίπτωση που παρουσιαστεί μια μικρή ευαισθησία των δοντιών στην πρώτη εφαρμογή είναι φυσιολογική, αν η ευαισθησία γίνει ενοχλητική σταματήστε την χρήση για μία ημέρα και αν πάλι συνεχιστεί η δυσφορία συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο σας!

Δεν συνιστάται η χρήση σε άτομα που έχουν ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης/θηλασμού, από παιδιά ηλικίας κάτω των 17 χρόνων και από άτομα που είναι αλλεργικά σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος. Επίσης αντενδείκνυται η χρήση σε δόντια σπασμένα, με αποκεκαλυμμένες ρίζες, σε δόντια με κατάγματα αδαμαντίνης, σε τερηδονισμένα δόντια, καθώς και σε δόντια που φέρουν αποκαταστάσεις, όπως πολλαπλά σφραγίσματα, στεφάνες (θήκες), γέφυρες ή όψεις. *Το προϊόν δεν μπορεί να λευκάνει σφραγίσματα, θήκες και άλλα οδοντιατρικά πρόσθετα.

Πληρωμή Με Αντικαταβολή

Η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος.

Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες Άνω των 40€

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 40€ για αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με ένα προϊόν, την αποστολή ή την πληρωμή, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΔΟΝΤΙΩΝ - ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - GLORYSMILE

Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα!​

Με 8 χρόνια κλινικές έρευνες και χιλιάδες πελάτες που εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν τα προϊόντα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πιο λευκά δόντια!

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ GLORYSMILE

Κλινικά αποδεδειγμένο - Εγκρίνεται από οδοντιάτρους

GLORYSMILE λεύκανση δοντιών στο σπίτι

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε και σας ευχόμαστε να χαμογελάτε πάντα!